Katon huolto

 


Kattohuollot kaikille katemateriaaleille Uudenmaan alueella

Katto on tärkeä osa rakennuksen julkisivua. Se vaatii säännöllistä ja hyvää huoltoa. Toteutamme Uudellamaalla rakennusten kattohuollot, paikkaus- ja korjaustyöt ammattitaidolla kaiken kokoisiin kohteisiin.

Kattohuolto kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi. Meillä on pitkä ja laaja kokemus eri tyyppisistä katoista. Rakennuksen elinkaaren turvaamisessa kokenut kattomestarimme auttaa asiakasta huolto-, kunnossapito- ja korjaustarpeen arvioinnissa. 

 

Kattohuoltoa myös talvella

Katon ja rakenteiden vaurioiden estämiseksi katolle talvisin kertyvät suuret lumikuormat pitää pudottaa alas. Hallisemattomasti putoavat lumimassat ovat vaaraksi ihmisille, lemmikeille ja myös räystäiden alapuolella olevalle omaisuudelle. Paksu lumikerros voi olla haitaksi myös katon läpivienneille.

Meillä on pitkä kokemus lumenpudotuksesta eri tyyppisiltä katoilta ja myös useista arvokkaammista kiinteistöistä. Jos olet huolissasi katon lumimäärästä, niin ota yhteyttä alan ammattilaisiin. Me huolehdimme sekä lähiympäristön turvallisuudesta että katon toimivuudesta talvella.


Kattohuolto on ennakoivaa toimintaa

Katon huolto- ja korjaustöissä turha viivyttely käy usein kalliiksi. Kattohuolto olisi hyvä tehdä mieluummin ajoissa ja ammattitaidolla. Täten mahdolliset ongelmakohdat voidaan löytää ja hoitaa kuntoon ennen kuin vuotoriskit kasvavat. Huoltotöiden jatkuva lykkääminen voi pahimmillaan aiheuttaa suuriakin vaurioita katon tai koko rakennuksen rakenteille. Katolla olisi hyvä käydä tarkastuskierroksella kaksi kertaa vuodessa.

Sopiva ajankohta käynnille on loppusyksy ennen lumen tuloa ja toinen kerta alkukevät heti lumien sulamisen jälkeen. Vesikourujen puhdistamisen lisäksi tarkaskierroksella on syytä tarkastaa kaikki läpiviennit ja kattoturvatuotteiden kiinnitykset. Jos katolla on kattokaivoja, niin niiden toiminta on säännöllisesti tarkastettava. Vesilammikoiden syntyminen katolle on haitallista. Etenkin jäätynyt vesi voi vaurioittaa kattoa.

Läpiviennit katolla ja juuripellit on ajoittain myös tiivistettävä katon toimivuuden turvaamiseksi. Läpivientien tiivistäminen kosteutta vastaan onnistuu hyvin meiltä saatavilla tiivistystuotteilla. Katon elinikä pitenee huomattavasti ennaltaehkäisevillä huoltotoimenpiteillä.


Jos katto vuotaa niin ei tarvitse vaihtaa koko kattoa

Katon huoltotöiden lisäksi meiltä löytyy apua paikkaus- ja korjaustöihin. Käyttämämme tiivistysmassa soveltuu hyvin liitoskohtien ja muiden riskialueiden tiivistämiseen. Sen tekninen elinikä on kymmeniä vuosia, joten katon käyttöaika pitenee merkittävästi. Valikoimassamme on myös muita katon paikkausmenetelmiä.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattohuollosta.

 

Valikko

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy