Katon korjaus ja paikkaus

Kattoremonttien ohella teemme myös pienempiä korjaus- ja paikkaustöitä. Laadukkailla tuotteilla ja hyvällä ammattitaidolla löydämme lähes kaikkiin kattomateriaaleihin ratkaisut, joilla nykyisen katon elinkaarta voidaan huomattavasti pidentää. Katon paikallisia vuoto- ja ongelmakohtia pystytään usein paikkaamaan mm. tiivistysmassalla.

 

katon paikkaus ja korjaus

 Teetä korjaustyöt ajoissa

Vesi- ja lumisateella vesikaton tehtävä on suojata rakennusta ja sen rakenteita vesivahingoilta. Lisähaasteita vesikatolle aiheuttavat mm. auringon UV-säteily, suuret vuotuiset lämpötilavaihtelut ja myös ilman epäpuhtaudet. Valitun katemateriaalin pitää kestää kaikkia näitä rasituksia.

Korjaustarpeesta kertoo monasti vesikaton vuoto, joka on yleensä paikallinen. Tällöin pieni korjaustyö voi riittää. Katossa mahdollisesti olevan reiän havaitsemiseksi kannattaa kirkkaalla säällä mennä ullakolle katsomaan katetta alapuolelta. Myös mahdollisten valumajälkien etsiminen voi auttaa vuotokohdan paikantamisessa. Vuotokohdan löytäminen voi joskus olla hyvinkin hankalaa, koska ehjää aluskatetta pitkin vesi pääsee valumaan alas räystäälle päin. Viimeistään tällöin kannattaa kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen.

Katon läpiviennit on hyvä tarkastaa säännöllisesti ja huolellisesti sekä tarvittaessa tiivistää. Meiltä saat luotettavasti niin tiivistykset kuin muutkin korjaustyöt.

Vuotoja voivat aiheuttaa myös naulat ja ajan myötä löystyneet kateruuvit tai niiden kutistuneet tiivisteet. Tällöin suosittelemme yhteydenottoa kattoasiantuntijaamme ja pyytämään häneltä tarjousta korjaustöistä. Samalla hän arvioi katon mahdollisia muita riskikohtia. Katon käyttöikä pitenee huomattavasti jo pelkilla naulojen ja kateruuvien vaihdolla.

 

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy