Katon pesu ja maalaus

Muiden kattotöiden ohessa teemme myös pesu- ja maalaustöitä Uudenmaan alueella. Pesun yhteydessä katto saa siistin ilmeen ja sinne kertynyt lika, noki, siitepöly, ylimääräinen kasvusto, neulaset, risut ja muut roskat poistetaan katolta. Tällöin mikään kasvusto ei pääse liiaksi leviämään ja katon käyttöikä pitenee.

Pesun jälkeen voidaan suorittaa mahdollinen maalaustyö. Maalaus antaa katolle aivan uuden ilmeen ja pidentää sen käyttöikää huomattavasti.

katon pesu ja katon maalaus

 

Kattopesu

Pesemme katot laadukkailla puhdistusaineilla ja työvälineillä. Tämä estää sammaleiden, levien ja muiden kasvustojen leviämistä. Katto olisi hyvä käsitellä aina muutaman vuoden välein.

 

Pesun jälkeen maalaus

Peltikaton huoltomaalaus olisi hyvä tehdä noin 15 vuoden välein. Pesun jälkeen tehdään tarvittavia pohjustustöitä. Jos irronneen vanhan maalipinnan alla myös sinkkikerros on syöpynyt pois ja teräspelti alkanut ruostua, niin ruostuneet kohdat on hiottava. Seuraavaksi pohjamaalaus ruosteenestomaalilla ja lopuksi varsinainen maalaus. Asianmukaisilla huoltotöillä peltikaton käyttöikä pitenee huomattavasti.

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy