Katon läpiviennit

 

Rakennuspelti Vilkki Oy:ltä pitkällä kokemuksella läpiviennit, kattoikkunat, kattoluukut ja juurikartiot

Teemme katolle kaikkia tarvittavia läpivientejä. Asennamme liesituulettimien ja ilmanvaihdon huippuimureita, alipainetuulettimia, poistoputkia, kattoikkunoita ja -luukkuja kaikentyyppisille katoille. Tuotevalikoimassamme on myös läpiviennit ilmanvaihtokoneiden poistoilmalle.

Asennustyön suorittavat kokeneet, ammattitaitoiset asentajamme.

 

Tuuletus ja ilmanvaihto kuntoon läpivienneillä

Meillä on pitkä kokemus huippuimureiden asennustyöstä. Imureilla voidaan ratkaista koko kiinteistön ilmanvaihto. Joskus voi riittää asennus liesituulettimen kanssa.

Poistoputkilla huolehditaan ilmanvaihdossa poistettavan ilman siirtäminen pois rakennuksesta. Poistoilma viedään ulos vesikaton läpi.

Tuuletusputkilla hoidetaan viemärien tuuletus. Epämiellyttävät hajut johdetaan ulos katon kautta. Tuuletusputkilla voidaan hoitaa myös välikaton ja ullakon ilmankierto, jotta kattorakenteet säilyvät kuivina.


Kattoikkunat, katto- ja tarkastusluukut

Meilta saa myös katon tarkastusluukut, kattoluukut ja-ikkunat. Teemme tarvittavat vesikaton muutostyöt ja asennamme kattoikkunat. Tuotevalmistajien vakiomittaiset tarkastusluukut ja kattoluukut voidaan tarvittaessa räätälöidä asiakkaalle mittojen mukaan.

Pitkä kokemus, ammattitaito ja varmuus takaavat kattotyömme laadun ja vesikatteen tiiviyden. Asennamme kaikenlaisia kattojen läpivientejä koko Uudenmaan alueella.

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous katon läpivienneistä.

 

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy