Kattoremontti

 

Olemme toteuttaneet Uudellamaalla lukuisia kattoremontteja erilaisiin vesikateratkaisuihin ja hyvin eri kokoisiin kohteisiin. Asiakkaiden tarpeet ovat vaihdelleet pienistä katoksista omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostalokohteisiin sekä suurempiinkin halleihin. Toteutamme yhtä lailla vanhojen rakennusten kattoremontit kuin uudisrakennustenkin kattotyöt alusta loppuun eli niin sanotusti "Avaimet käteen".

Kattoremonteista vastaa oma asennustiimimme. Kattoremontti alkaa asiakkaan yhteydenotosta, jonka jälkeen käymme paikan päällä arvioimassa katon nykyisen kunnon ja laskemme sinulle tarjouksen. Kun olet hyväksynyt tarjouksen tulemme toteuttamaan kattoremontin sopimuksen ja aikataulun mukaan. Tarvittavat purkutyöt teemme ympäristöä kunnioittaen. Lopuksi siivoamme vielä pihan ja luonnollisesti myös rakennusmateriaalien oikeaoppinen kierrätys sekä asianmukainen jätehuolto ovat osa yrityksemme arvomaailmaa.

 

Pitkä takuu ja laadukkaat materiaalit

Myönnämme pitkän takuun kaikille toimittamillemme materiaaleille sekä tekemällemme työlle. Valikoimistamme löytyy usean laadukkaan valmistajan tuotteet niin kateprofiileista kuin tarvikkeista ja kattoturvatuotteistakin.

Katon kunnosta kannattaa huolehtia ja teettää kattoremontti osaavalla tekijällä. Toimimaton katto alentaa rakennuksen arvoa ja heikentää rakennuksen kuntoa. Uusi ja hyväkuntoinen katto taas saa talon näyttämään huomattavasti arvokkaammalta.
Kattoremontin laajuus katsotaan aina tapauskohtaisesti: joskus riittää pelkkä vesikatteen uusiminen, joskus taas täytyy myös korjata alusrakenteita. On myös tapauksia, jolloin uusitaan koko kattotyyppi, tällaisia ovat esim. tasakaton muuttaminen harjakatoksi.

 

Jos Sinulla on tarvetta kattoremontille niin ota yhteyttä.

Valikko

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy