Kattoturvatuotteet

 

Pitkällä kokemuksella kattoturvatuotteet katolle kuin katolle

Nykyiset rakennusmääräykset edellyttävät katolle turvatuotteita ja seinälle tikkaita. Turvatuotteet turvaavat niin katolla työskentelevää kuin rakennuksen ympärillä liikkujaa ja samalla suojaavat omaisuutta.
Ammattimaisesti asennetut laadukkaat kattoturvatuotteet edesauttavat ripeää ja turvallista katolla tehtävää tarkastus-, huolto- ja nuohoustyötä.

Katon katemateriaalista riippumatta toimitamme ja asennamme koko Uudenmaan alueelle eri kokoisiin kohteisiin turvatuotteita. Yhteistyökumppaneina meillä on useita laatutoimittajia. Meiltä saat kohteeseesi kilpailukykyisen ja ammattitaidolla toteutetun turvaratkaisun.


Katolla ja lähiympäristössä liikkuminen turvalliseksi

Voimassa olevat määräykset velvoittavat kiinteistön omistajaa huolehtimaan turvallisesta liikkumisesta katolla. Kattoturvatuotteet kuten lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat ja muut turvajärjestelyt estävät useita vaaratilanteita.

Lumiesteet suojaavat niin henkilöitä, omaisuutta kuin lähiympäristöä suurelta lumikuormalta. Talvisin katolle voi kertyä paljonkin lunta ja jäätä. Räystäiden alapuolella liikkuvat ihmiset voivat joutua jopa hengenvaaran ellei katolle ole lumiesteitä huolellisesti ja asianmukaisesti asennettu. Runsaslumisina talvina pitää myös muistaa pudottaa katolta lunta, jotta katon rakenteet eivät vaurioidu. Kattoikkunat ja katossa olevat läpiviennit on myös hyvä suojata lumiesteillä.

Seinä- ja kattotikkaat yhdessä kattosillan kanssa varmistavat liikkumisen turvallisuuden, kun katolla tehdään huoltotöitä. Seinätikkaisiin on saatavissa nousukiskojärjelmä, johon korkealle katolle kiivetessä voidaan kiinnittää turvavaljaat. Kattosiltoihin voidaan asentaa joko erillisiä kiinnityspisteitä tai vaakakiskojärjestelmä. Turvavaljaat tai turvaköysi saadaan sopivasti kiinnitettyä näihin. Meiltä saa lisäksi 2-kerroksisen rakennuksen yläkerran ikkunoiden viereen asennettavia turvatikkaita, jotka on tarkoitettu poistumistieksi hätätilanteissa.


Korkealaatuiset kattoturvatuotteet asennuksineen

Toimitamme laadukkaita kattoturvatuotteita ammattitaitoisella asennuksella. Myönnämme asiakkaillemme materiaalitakuun lisäksi takuun asennustyöstä. Värivalikoimamme turvatuotteille on sama kuin sadevesijärjestelmille ja katoille. Maalipinnoitus suoritetaan pulverimaalauksena.

Vanhat puurakenteiset tikkaat ja hoitosillat ovat helposti päivitettävissä nykyaikaisilla ja standardit täyttävillä terästuotteilla. Samalla katon ulkoasu kohentuu huomattavasti.

Meiltä saat kaikkiin kohteisiin ripeällä aikataululla kattoturvatuotteet joko tavaratoimituksena tai valmiiksi asennettuina.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous

 

Valikko

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy