Peltityöt

Mittatilaustyönä ammattitaitoiselta peltisepältä piipun pellit, peltilistat ja muut peltityöt

Peltisepänliikkeemme on toiminut yrityksemme perustamisesta lähtien. Toimitilamme ovat Helsingissä Tattarisuolla, jossa pystymme erikoistyökaluilla työstämään kaikenlaiset peltityöt. Verstaaltamme on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja koko Uudellemaalle.

Teemme rakennuspeltitöitä ammattitaidolla ja -ylpeydellä eri kokoisiin kohteisiin useille asiakkaille. Olemme suorittaneet peltitöitä kaikenkokoisiin kohteisiin: pieniin katoksiin, asuinrakennuksiin, julkisiin tiloihin ja suuriin myymälöihin sekä halleihin.


Verstaan omaa tuotantoa

Peltisepänliikkessä työstämme laadukkaista raaka-aineista ripeällä aikataululla mittatilaustyönä kaikenlaisia peltejä kynnyspelleistä katon harjapeltilistoihin ja tarvittaessa yksityiskohtaisia ikkunapeltejä, ovien smyygipeltejä, räystäslistoja ja rakennusten muita peltitöitä.

Meiltä löytyy verstastiloista laaja valikoima korkealaatuisia peltikeloja ja ohutlevyjä useilla eri väreillä. Peltisepän ammattitaidolla, koneistolla ja erikoistyökaluilla toteutamme vaativampiakin ratkaisuja mittatilaustyönä.

Peltitöiden rinnalla teemme myös alumiini- ja RST-listoja. Alumiinikynnykset ovat suosittuja etenkin uusien rakennusten oviaukoissa, sisäänkäynneissä ja myös autotalleissa. Ulko-ovien potkupelleissä RST-listat tuovat lisänäyttävyyttä.

Valikko

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy