Peltilistat

Meiltä peltilistat ja muut peltituotteet mittatilaustyönä

Valmistamme laadukkaista materiaaleista peltilistoja mittojen mukaan sekä vanhoihin rakennuksiin että uudiskohteisiin. Tuotteita on useita eri värejä. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat tarvittaessa asennustyön.

Mikäli haluat itse asentaa tuotteet, niin jätä tilaus tarvittavista listoista sähköpostitse. Peltilistojen sivuprofiileista olisi hyvä saada millimetrin tarkat piirustukset etukäteen. Meiltä saat tarvittaessa puhelimitse apua mittaamiseen tai voit tilata peltiseppämme paikan päälle tekemään mittaukset.

 

Ikkunapellit mittojen mukaan

Olemme asentaneet useita ikkunapeltejä kaiken tyyppisiin asuinrakennuksiin.
Ikkunapellit valmistetaan mittojen mukaan. Kohteesta riippuen on erikseen sovittava tehdäänkö tarvittavat ikkunapeltien päiden nostot paikan päällä vai jätetäänkö kokonaan tekemättä. Lisäksi on huomioitava, että tippanokan etäisyys seinämateriaalista olisi vähintään 30 mm, jotta valuva vesi ei aiheuta haittaa.

Ikkunapeltimme ovat pinnoitettuja, materiaalivahvuus on 0,5 – 0,7 mm. Peltejä on saatavissa myös muovisella suojakalvolla päällystettynä.

 

Peltilistat

Kattoremontin yhteydessä on hyvä tarkastaa ja päivittää kaikki kattolistat. Meiltä saa myös pientilauksena yksittäisiä peltilistoja mittojen mukaan eri käyttötarkoitukseen mm:
harjalistat
alaräystäs- ja päätylistat
seinällenostolistat ja liitospellit
jiiripellit
juuripellit
piipunhatut
kotelopellit
katkaisu- ja sokkelipellit
nurkkalistat

Teemme myös suurien kohteiden kuten myymälöiden ja teollisuushallien peltilistoituksia sekä seinäpeltien ja muiden vaativien rakennuspeltitöiden asennuksia.

 

Alumiini- ja RST-listat

Teemme ja asennamme mittojen mukaan myös alumiini- ja RST-listoja. Alumiinia käytetään paljon kynnyslistoissa. RST-listat ovat suosittuja ovien potkupelleissä ja muissa helposti näkyvissä kohteissa.

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy