Sadevesijärjestelmät

 

Korkealaatuiset vesikourut ja rännit pitkällä kokemuksella

Hyvin suunniteltu ja toteutettu vesikouruista sekä ränneistä koostuva sadevesijärjestelmä ohjaa katolta tulevat vedet pois rakennuksen perustusten läheisyydestä. Näin sekä katto että koko kiinteistö ovat turvassa sade- ja sulamisvesiltä.

Valmistamme koko Uudenmaan alueella saumattomia vesikouruja kohteessa paikan päällä. Toimitamme ja asennamme korkealaatuiset vesikourut, rännit ja muut osat mittojen mukaan kaiken kokoisiin kohteisiin.

Saumattomat vesikourut valmistetaan yrityksemme tehdasautossa asennuspaikalla. Tarvittaessa voit tilata vesikourut, rännit ja muut tarvikkeet työkohteeseen tai noutaa ne itse verstaaltamme.

Kun valitset puolipyöreän tai kantikkaan saumattoman vesikourun, niin varmistat, ettei kouruun tule vuotavia jatkokohtia. Saumakohdat myös vaikeuttavat roskien poistoa kourusta, joten saumattomalla kourulla puhdistus on helpompaa. Saumaton vesikouru on myös nopeampi ja helpompi asentaa.

Vesikourut valmistetaan korkealaatuisesta korroosion kestävästä tuplapinnoitetusta teräksestä, joka ei vaadi maalausta. Värivaihtoehtoja löytyy runsaasti. Tarvittaessa teemme myös muita ratkaisuja peltisepän työnä ja asennamme mm. jalkarännejä sekä piilossa olevia vesikouruja.

Mika Vilkki
p. 050 5957047

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2017 © RakennusPelti Vilkki Oy